S-a semnat contractul pentru elaborarea documentaţiei reabilitării drumului Valea Doftanei – Brădet (Braşov)

V. S.

Joi, 27 august, a fost semnat contractul de proiectare pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru „Reabilitare și modernizare DJ 102 I, Valea Doftanei (jud. Prahova) – Brădet (jud. Brașov)”.
În cadrul contractului, se vor realiza, pe lângă studiul de fezabilitate necesar reabilitării celor 24 de km de drum, și celelalte studii necesare întocmirii documentației de aprobare a indicatorilor tehnico-economici (studiul topografic, studiul geotehnic, planul de situație pe ridicare topografică, studiul de trafic, studiul hidraulic și hidrogeologic, documentația pentru scoaterea din circuitul forestier, expertiza tehnică), precum și obținerea certificatelor de urbanism, a avizelor, acordurilor și studiilor specifice.
Valoarea contractului este de 2.795.010,73 (cu TVA), iar durata contractuală de realizare a studiului de fezabilitate este de 4 luni (120 de zile).
Asocierea declarată câștigătoare, în urma demarării procedurii de achiziție publică la sfârșitul lunii aprilie a acestui an, este Asocierea BETA COPS – EAST WATER DRILLINGS – 3TI PROGETTI ITALIA – INGEGNERIA INTEGRATA S.P.A.
După finalizarea studiului de fezabilitate, vor urma procedurile legale cu privire la aprobarea indicatorilor tehnico-economici și, ulterior, va putea fi demarată procedura de achiziție publică privind contractarea lucrărilor de execuție.
Obiectivul va fi realizat în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, implementat de Compania Națională de Investiții (CNI).

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*