S-au ascuțit cuțitele! Călin Dobra îi cere demisia lui Francisc Boldea, pentru o reformă a PSD Lugoj

Așa cum Redeșteptarea menționa încă de săptămâna trecută, fostul primar Francisc Boldea se confruntă cu un puternic val de contestări din interiorul partidului, prima voce care a semnalat nevoia unei reforme fiind a viceprimarului Cristian Galescu.
La scurt timp, o altă voce puternică din PSD Timiș, fostul președinte CJT, Călin Dobra, a ieșit public pentru a-i cere actualului primar să se retragă din funcție și să lase orgoliile deoparte. Vina în opinia lui Dobra aparține clar lui Francisc Boldea care s-a îndepărtat de cetățeni, a refuzat dialogul și s-a autoizolat.

”Alegerile locale au arătat foarte clar că lugojenii își doresc o nouă perspectivă. Una care nu le-a fost oferită în ultimii patru ani. Îndepărtarea de cetățenii, refuzul constant de a vedea realitatea și autoizolarea au fost doar câteva dintre cauze. Acum, însă, trebuie ca social-democrația să renască în Lugoj, iar PSD să devină principala opoziție la actuala conducere locală, prin consilierii săi municipali, care trebuie să privească spre viitorul orașului și nu spre trecutul său. Consider că era normal ca primarul în funcție să își joace șansa până la capăt. Însă, rezultatul nu este unul care să ne bucure, ba din contră, și ne arată clar că s-a încheiat o etapă pentru Lugoj. Sper ca acest final să fie tratat cu luciditate, nu cu orgoliu, pentru că urmează o perioadă în care trebuie să construim, nu să demolăm. Îi mulțumesc domnului Francisc Boldea pentru dedicarea sa din toți acești ani, însă PSD Lugoj trebuie să își propună o altfel de politică pentru viitor, cu o echipă nouă și consilieri locali aplecați asupra nevoilor cetățenilor”, a precizat Dobra.

În acest moment nu este prevăzută nici o ședință a filialei locale, în care să se discute despre o posibilă înlocuire a lui Boldea, dar dacă fostul primar nu își anunță demisia, problema schimbării acestuia se va ridica în biroul județean.

Citește și: Cuțitu-n spate! Cine își asumă responsabilitatea și cine este vinovat pentru eșecul PSD la Lugoj

Articolul S-au ascuțit cuțitele! Călin Dobra îi cere demisia lui Francisc Boldea, pentru o reformă a PSD Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*