Să bați Rapidul, asta înseamnă că ai intrat în istorie!

SȘI nu este o figură de stil, pentru că eu așa consider – echipa din Giulești are tradiție în sportul românesc, este echipa unde se luptă necondiționat și unde se regăsește farmecul vieții, cum bine spunea cineva.

De când am apărut și noi în campionatele de handbal ale Federației, ne-am impus să creștem zi de zi în valoare, să atingem și noi nivelul fetelor de la oraș, adică de la Capitală. Și iată, Unirea Dobroești a ajuns să fie pe locul doi în grupă cu grupările din București, ba chiar să le domine, pe majoritatea. Mai mult, fetele mele de la țară, cum le mai spun eu, au asigurat locul în Turneul semifinal, iar dacă vom menține nivelul de concentrare, cred că avem toate șansele să jucăm în Turneul final, cu medaliile pe masă – asta ne dorim, asta este ținta noastră și o recunoaștem

În etapa trecută, junioarele III ale Unirii au bătut Rapidul, scor 27 – 16, un rezultat ce ne scutește de multe comentarii. Cine n-a văzut meciul poate fi păcălit de diferența de goluri – Rapidul a jucat, și-a vândut scump pielea, însă apărarea noastră a fost în zi mare, iar Cristiana Petre s-a dezlănțuit pe contraatac, arma noastră letală. Cuvinte de laudă avem și pentru Camelia Cercel, care a intrat curajos de câteva ori, prin barajul din Giulești. De altfel, toate fetele s-au comportat admirabil, jucând la turație maximă, pe durata celor 50 de minute. A reintrat Cristina Mincu și asta mă bucură foarte tare, pentru că are braț bun și poate rezolva multe situații cu aruncări din-afara semicercului. În meciul contra Rapidului, Cristiana iar a spart barierele, cu 14 goluri marcate, urmată de Camelia Cercel cu 4 reușite, Alessia Dumitrescu și Andreea Tiță cu câte două, Ștefania Bragadireanu, Andreea Mihăilă și Cristina Mincu, toate cu câte un gol. O să mă opresc aici, dar nu înainte de a remarca prestația excelentă a cuplului de arbitre format dinGeorgiana Lungu și Mihaela Paraschiv, din Roman – două arbitre la care m-am uitat cu admirație, cum le explica handbalistelor unde să se așeze, la apărarea avansată, apoi le spunea de ce au primit anumite sancțiuni, handbalistele au jucat de drag. Felicitari!

Lazăr Mihalache, antrenor Unirea

IMG_3964 IMG_3965

IMG_3966 IMG_3970

IMG_3980 IMG_3986

IMG_3993 IMG_4012

IMG_4023 IMG_4057

IMG_4063 IMG_4075

IMG_4080 IMG_4086

IMG_4100 IMG_4112

IMG_4126 IMG_3958

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*