Sabău, după victoria de la Bucureşti: „Ratarea promovării ar fi un eşec greu de digerat”. Lobonţ nu i-a înţeles pe suporteri

Universitatea Cluj a câştigat categoric meciul cu Daco-Getica Bucureşti, 6-2, primul succes după trei partide consecutive în care „şepcile roşii” au luat un singur punct.

Victoria din Capitală le-a redat încrederea clujenilor, dar şi curaj lui Bogdan Lobonţ, antrenor care a fost deranjat că fanii i-au cerut demisia după jocul cu Mioveniul.

„Nu vreau să par lipsit de respect faţă de suporteri, dar mie mi se pare puţin ciudat. Am spus că sunt la început de drum, nu am experienţă în meseria asta. De asta mie mi se pare puţin ciudat. Poate par un «alien» când spun chestiile astea, dar aşa văd lucrurile. Sunt contestaţi antrenori mult mai mari şi mult mai consacraţi decât Lobonţ. E o reacţie normală a suporterilor şi e dreptul lor să conteste antrenorul când echipa pierde sau când jocul nu merge. Nu o să fie ultima dată când o să mi se ceară demisia. Mai am drum lung de parcurs, aşa că demisia o să se mai strige”, a spus Lobonţ.

Antrenorul „studenţilor” a fost apărat după meci şi de către managerul Ioan Ovidiu Sabău, cel care l-a adus la Cluj în iarnă.

„Când lucrurile merg bine, toată lumea e lângă tine, dr când lucrurile nu funcţioneză trebuie să fim maturi şi înţelepţi, să găsim soluţii. A fost o nemulţumire firească după meciul cu Mioveniul. Când lucrurile nu merg bine antrenorul e vinovat de fiecare dată, din păcate, pentru că lucrurile nu stau aşa întotdeauna. Dar e un om care merită încrederea noastră, îi lipseşte experienţa, dar e un profesionist deosebit şi sper ca împreună cu el să ne îndeplinim obiectivul. Nu mă gândesc să nu promovăm. Pentru mine, şi cred că şi pentru suporteri, ar fi un eşec greu de suportat, de digerat”, a precizat şi Sabău.

Următorul meci al Universităţii Cluj va fi sâmbătă, de la ora 14:00, cu Farul Constanţa.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*