Sala Sporturilor “Lavinia Miloșovici”, dotată cu sistem de iluminat performant

Sala Sporturilor “Lavinia Miloșovici” de pe strada Caransebeșului, din Lugoj, prin sprijinul financiar al Primăriei Lugoj, a fost dotată cu un nou sistem de iluminat al su­pra­feței pe care se desfășoară activitățile sportive, pentru prima dată în ultimii 13 ani.
Noile becuri, economice și per­formante le-au înlocuit pe cele cu bobină, de 250 W, de concepție din secolul trecut, care au fost folo­site de la inaugurarea în anul 2007, până în prezent.

Mai mult de jumătate din becurile vechi nu au mai funcționat. Așadar situația a impus o reabilitare totală, în această săptămână reușindu-se înlocuirea tuturor celor 32 de becuri, dispuse câte opt pe patru rânduri.

Noile becuri au o putere de 50 W, echivalentul a 250 W de la becurile cu bobină. Tot în această perioadă a fost reparată și una dintre cele două plase de protecție din spatele porților de handbal.

A doua sală ca mărime și capacitate a orașului a mai beneficiat în acest an și de lucrări de etanșare a acoperișului, fiind astfel închisă o infiltrație care a creat probleme în zona tabelei de marcaj.

Pentru perioada următoare se intenționează achiziționarea și montarea unor draperii pentru feres­tre, în scopul limitării efectului de strălucire intensă în zilele însorite, care afectează jucătorii.

Articolul Sala Sporturilor “Lavinia Miloșovici”, dotată cu sistem de iluminat performant apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*