Salvaţi de Mailat! „U” Cluj a făcut egal cu Argeşul, după ce a fost condusă la pauză. A cincea remiză consecutivă pentru „studenţi”

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu FC Argeş, primul oficial al anului.

Golul lui Mailat, din repriza a doua, a anulat eroarea lui Dur-Bozoancă din prima parte, iar „studenţii” au ajuns la a cincea remiză consecutivă în Liga a II-a.

Primul joc oficial din 2020 în campionat nu a adus o primă repriză spectaculoasă. Ocaziile au fost puţine, iar clujenii le-au ratat pe cele mai mari într-un singur minut.

Foarfeca laterală greşită a lui Mailat era să-l surprindă pe Ducan, iar la cornerul rezultat „capul” lui Inacio a lovit bara. Când toată lumea se pregătea de pauză, Dur-Bozoancă, portarul căruia „U” trebuie să-i mulţumească pentru multe puncte aduse în tur, a gafat acum la o centrare aiurea a argeşenilor. Aflat în apropiere, Blejdea a împins mingea în plasă, iar piteştenii au intrat cu avantaj minim la vestiare.

Clujenii au ieşit mai determinaţi pe teren şi au pus o presiune mare în jumătatea argeşeană. Doar Inacio, însă, cu o lovitură de cap pe centru i-a dat emoţii lui Ducan. De partea cealaltă, Blejdea i-a făcut din nou probleme lui Dur-Bozoancă, dar portarul Universităţii s-a revanşat după eroarea din prima repriză. Până la urmă, „U” a egalat în minutul 77. Goga i-a pasat perfect lui Mailat, iar fostul CFR-ist l-a învins pe Ducan după un sprint şi un şut la colţul scurt.

În prelungiri, Deslandes a ratat şansa victoriei pentru piteşteni, în timp ce clujenii nu au mai avut puterea să pună în pericol poarta oaspeţilor. S-a terminat 1-1, al cincilea rezultat consecutiv de egalitate în campionat pentru echipa lui Falub, care va rămâne, deocamdată, pe locul 13 în clasament.

“U” Cluj

Au mai intrat: Goga, Pop Al, Mihalcea. Antrenor: Adrian Falub

FC Argeş

Au mai intrat: Năstăsie, Mirică, Panait. Antrenor: Ionuţ Badea

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*