Samuraiul-Palestra amenință din Emirate, după dezvăluirile DB-sport.ro. Mihăieș: “Ai grijă să nu dăm ochii, că nu iese bine”

Materialul prezentat duminică de DB-sport.ro, legat de reîntâlnirea fondatorilor Asociației Palestra la mii de kilometri depărtare de Târgoviște, a provocat panică în rândul celor care au acționat la comanda fostului viceprimar al orașului din 2013 și au fost părtași la unul dintre cele mai mari tunuri date bugetului local în ultimii ani. Pe scurt, o asociație-fantomă, înființată de foști angajați ai CS Târgoviște sau/și de colaboratori ai clubului privat Kinder Târgoviște, a tocat peste 35.000 de euro din banii Primăriei, pentru o așa-zisă acțiune cu profil sportiv care n-a durat mai mult de câteva zeci de minute, în Parcul Chindia, și la care au participat exclusiv apropiați ai conducătorului din umbră, actual bașkan la CSM Târgoviște. “Ai grijă să nu dăm ochii, că nu iese bine. Hai că îți acord prea multă atenție, trebuie să plec, că mi se încălzește berea pe șezlong”, a transmis din EAU fostul karateka Cristian Mihăieș către DB-sport.ro imediat după publicarea materialului cu “aventura” puștilor de la Kinder. Un apropiat al lui Prisăcaru Ciprian, Mihăieș a părăsit România după tunul dat de Palestra, ca și Cătălina Dobre-Oprea, un alt personaj rămas în scriptele asociației-fantomă care a înghițit saci de bani publici. DB-sport.ro va sesiza marți organele statului după amenințările lui Mihăieș.

Asta e țara noastră. Eu m-am mai liniștit, nu vreau să mai aud de ei” – Bogdan Manole, ex-director CS Târgoviște, unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai proiectului-falimentar Palestra

“Eu, Valentin Marian de la Kinder și Mihăieș de la karate am fost membrii fondatori ai asociației Palestra. Credeți-mă că nu am avut vreun beneficiu, doar am semnat niște hârtii. Nici măcar nu am participat la acțiunea cu sportul în cartiere, sau cum s-a numit. Cred că a fost singura a asociației. Nu mă întrebați cine a fost cu ideea înființării, că știe tot orașul. Nu are rost să mai vorbim despre asta. Am auzit ulterior și că aș fi încasat niște bani, total neadevărat” – Cătălina Dobre-Oprea, membru fondator Palestra

Foto: arhivă personală Facebook

The post Samuraiul-Palestra amenință din Emirate, după dezvăluirile DB-sport.ro. Mihăieș: “Ai grijă să nu dăm ochii, că nu iese bine” appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*