Sănătatea Cluj a ajuns şi ea în turul patru al Cupei României, după o victorie la Cristuru Secuiesc: „Ne facem revenirea anul acesta”

Sănătatea Cluj s-a calificat în turul următor al Cupei României, după o victorie mai clară decât o arată scorul, 2-1 cu Unirea Cristuru Secuiesc, în deplasare.

Jucătorii lui Csaba Kis şi Dan Matei nu au avut mari emoţii pe terenul echipei de Liga a IV-a, „viruşii” conducând cu 2-0 datorită golurilor lui Vitan.

Ocaziile create, dar nefructificate la poarta gazdelor, au făcut ca Sănătatea să trăiască cu emoţii finalul, după ce gazdele au redus din diferenţă în ultimul minut, însă clujenii au ieşit învingători de pe teren.

„Un galop de sănătate pentru noi, anul ăsta ne facem revenirea în Cupa României şi sperăm să avem un parcurs cât mai lung. Obiectivul e să jucăm cu o echipă de Liga I în şaisprezecimi, dar pentru asta va trebui să trecem de o echipă de Liga a II-a în turul următor”, a declarat managerul clujenilor, Marius Semeniuc.

Următoarea fază a Cupei se va disputa în 4 octombrie, Clujul rămânând în competiţie cu Universitatea şi Sănătatea, colegele din seria a cincea a Ligii a III-a

Echipa Sănătăţii la Cristuru Secuiesc

Au mai intrat: Lazăr, Varodi, Ititesc. Antrenori: Csaba Kis, Dan Matei

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*