Sănătatea Cluj, remiză la Iernut după un meci terminat în 10 jucători. Provocat de spectatori, Lăzăreanu a fost eliminat

Sănătatea Cluj a terminat la egalitate, 1-1, meciul din deplasare cu CS Iernut, disputat în etapa a 11-a a seriei a cincea din Liga a III-a.

A fost un joc sărac în ocazii de poartă, cele două echipe marcând golurile la un interval de cinci minute în repriza secundă, Ceaca egalând pentru clujeni după ce Stoica a deschis scorul.

Când mai erau aproximativ 15 minute de jucat, portarul Filip Lăzăreanu a izbucnit la adresa spectatorilor, nemaisuportând jignirile venite dinspre tribune pe durata partidei. Goalkeeperul clujenilor le-a arătat acestora semne obscene, lucru văzut de arbitrul asistent, care a oprit jocul, iar „centralul” Răzvan Necrici i-a arătat cartonaşul roşu lui Lăzăreanu.

Chiar şi în 10 jucători, oaspeţii puteau da lovitura în prelungiri, prin Yuh şi Lazăr, însă meciul s-a terminat la egalitate, punct cu care Sănătatea a urcat, cel puţin până mâine, pe locul opt în clasament.

„A fost un joc urât, nu au fost multe faze de poartă, nici la ei şi nici la noi şi cred că rezultatul de egalitate e cel mai echitabil. Păcat pentru eliminarea lui Filip, care a fost provocat tot meciul, tribunele erau aproape de teren, lumea se plimba pe lângă gard pe-acolo, a fost înjurat şi la fiecare degajare, iar, la un moment dat, nu a mai rezistat. Totuşi, nu trebuia să facă acele gesturi, e impardonabil. Noi cam aşteptăm acum finalul turului, pentru că suntem cam uzaţi”, a declarat antrenorul clujenilor, Csaba Kis.

Sănătatea Cluj

Au mai intrat: Todoran-Lupu, Nistor, Yuh. Antrenori: Csaba Kis, Dan Matei

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*