Sanctiuni record in fotbalul romanesc, dupa incidentele grave de la un joc din Liga a IV-a

Partida din Liga 4 dintre Vointa Biled si Timisul Sag s-a incheiat cu suspendari-record pentru un delegat si doi jucatori de la echipa gazda. In total, pe langa amenzi, suspendarile se ridica la trei ani si jumatate.

Conform tmsport.ro, Petru Gaspar, unul dintre asistenti, a starnit furia celor de la Vointa Biled, dupa ce le-a refuzat un penalty, iar reprezentantii clubului l-au agresat pe tusier, care a avut nevoie sa fie transportat la spital, in cele din urma fiind spitalizat.

Agresiunea a fost platita cu varf si indesat de un oficial si doi jucatori de la Biled. Delegatul Nicu Bogda a primit 18 luni de suspendare, portarul Nicusor Bogdan, fiul sau, a primit 12 luni, aceeasi pedeapsa fiindu-i aplicata si lui Flavius Tomescu. De asemenea, terenul gazdelor a fost suspendat timp de opt etape.

Luni, cei de la Biled pot face Apel. Este Comisie marti. Nu mai stiu daca au fost si suspendari mai lungi, poate niciodata pentru atatea persoane, in 35 de ani”, a declarat presedintele AJF Timis, Danut Lata, pentru tmsport.ro.

Scorul la monentul intreruperii meciului, minutul 88, era 1-0 pentru Sag. Neoficial, Biled ar fi ”tras” pentru a bate pe Timisul Sag, astfel incat ACS Dumbravita sa fie ”campioana de toamna”.

Dupa 0-3, la „masa verde”, Timisul Sag a devenit „campioana de toamna”, cu trei puncte mai mult decat principala contracandidata, ACS Dumbravita.

The post Sanctiuni record in fotbalul romanesc, dupa incidentele grave de la un joc din Liga a IV-a appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*