Săndoi: „UTA – o echipă echilibrată, avantajul terenului propriu nu prea mai există“

Mâine, la Arad ajunge formația ce și-a câștigat dreptul de a continua pe prima scenă a fotbalului românesc în urma unui baraj cu CS Mioveni. Și, din amenințată cu retrogradare, Chindia Târgoviște a ajuns pe loc de play-off după primele 7 runde. Echipa dâmbovițeană se află pe locul 5, cu 11 puncte acumulate, având o serie de trei meciuri fără gol încasat, între care se află și deplasarea de pe terenul campioanei CFR Cluj.

Ascensiunea Chindiei se leagă mult de numele lui Emil Săndoi, care a „uns” rapid un mecanism rămas fără destule dintre „piesele” din stagiunea trecută. Contra UTA-ei, fostul fundaș al Științei va avea, însă, absențe importante, în special la nivel de fotbaliști sub vârstă. Din informațiile noastre, jucătorii loviți de noul virus de origine asiatică sunt juniorii Căpușă, Șerban și M. Dulca, plus P. Iacob (24 ani). Suspendat este Dumitrașcu, iar accidentat este fostul dinamovist Corbu. „Avem, într-adevăr, absențe în lot cauzate de coronavirus, dar și alți doi jucători,dar ne vom descurca așa cum am făcut de la începutul campionatului. Sigur, UTA își dorește prima victoria pe noul teren, dar datorită circumstanțelor din ultima perioadă, avantajul terenului propriu nu prea mai există. Și noi evoluăm practic doar în deplasare și pe teren neutru (n.a. arena celor de la Chindia este în renovare și Chindia evoluează la Ploiești) și încercăm să obținem puncte indiferent de stadionul pe care evoluăm“, ne-a declarat Săndoi.

Bineînțeles, tehnicianul târgoviștenilor și-a studiat în detaliu adversarul de mâine. „Am urmărit și analizat prestația celor de la UTA atât în liga a doua, cât și acum în primul eșalon. Am văzut și victoria cu Dinamo, chiar dacă a fost obținută cu șansă. Întâlnim o echipă echilibrată, bine organizată și dispusă în teren de Laszlo Balint. O formație bună care a făcut transferuri importante în vară, unul chiar de la noi, pe Alex Benga. Va fi o partidă dificilă, dar atât noi, cât și UTA, ne dorim victoria cu siguranță“, a adăugat  Săndoi.

În ultimele trei partide oficiale, cele două formații au încasat un singur gol, și anume UTA în deplasarea de la Mediaș, cu Hermannstadt, iar asta ar putea lăsa impresia unui joc tacticizat și pentru mâine.  „Nu cred că va fi o partidă închisă, chiar dacă stăm bine defensiv ambele formații. Așa cum am spus, atât noi cât și arădenii vrem toate punctele și vom acționa în acest mod“, a concluzionat fostul selecționer al naționalei de tineret a României.

0
0

Articolul Săndoi: „UTA – o echipă echilibrată, avantajul terenului propriu nu prea mai există“ apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*