Sânnicolau Mare, a 3-a finală pe țară în 4 sezoane. Cea mai fragedă, cu juniori din 2001-2004, Unirea pe locul 2 la Buftea în Campionatul județean U17

Dacă este vorba despre întrecerea juniorilor B la categoria de concurs ”Campionatul U17 județean”, CS Unirea Sânnicolau Mare nu se dezminte deloc, învățând deja cu ochii închiși traseul spre Complexul Tehnic FRF, gazdă la final de sezon a partidelor cu profil juvenil cu trofeul și medaliile pe masă.

Căci ”Unirea” a reușit să ajungă din nou într-o finală națională sub egida FRF, și la capătul ediției 2017-2018, reeditând precedente prezențe în ultimul act la aceeași categorie ”B1” pe gazoanele din Ilfov. Până acum, juniorii timișeni au fost în ambele ipostaze, și de învingători, și ca învinși în finală, iar actuala garnitură a pierdut în această dimineață de la ora 10 ultimul act la nivel național în ”Campionatul U17 județean”, de astă dată cu SC Fotbal Club R București SA, rezultatul fiind unul drastic, 9-0.

Una peste alta, o nouă prezență mai mult decât meritorie a juniorilor micuțului club divizionar ”D” la nivelul seniorilor într-o finală la nivel național, pierdută tot în fața unei grupări din capitală, Dinamo la mijlocul acestui deceniu, cea din Giulești în iunie 2018.

Unirea a ajuns la Buftea după ce a câștigat faza Campionatului Județean Timiș a acestei categorii de concurs iar apoi cea inter-județeană împotriva cărășenilor din Moldova Nouă, triumfând ulterior pe teren propriu în turneul semifinal, locul 1 din 5 participante, după un eșec cu 1-2 cu CS Sporting Pitești și victoriile cu 5-2 cu CSȘ Blaj, 1-0 cu LPS Târgu Mureș și 4-1 pe 19 iunie cu CS Hunedoara, pe care o egala astfel la potou la puncte în fruntea ierarhiei, cu 9 puncte, adjudecate și de argeșeni.

Unică grupare timișeană care a participat în 2018 la o finală la nivel național pe dreptunghiul verde, CS Unirea este la a treia aliniere în ultimul act în 4 ediții succesive de campionat, cea câștigată fiind împotriva buzoienilor.

Clubul Sportiv din Sânnicolau Mare a devenit așadar vicecampion național în competiția ”U17 Județean”, medaliile fiind adjudecate cu cel mai fraged lot din întrecere, reunind juniori B și C, din generațiile 2001, 2002, 2003 și 2004.

”Felicitări sportivilor și antrenorilor pentru aceste minunate rezultate și mulțumim Primăriei Sânnicolau Mare și AJF Timiș pentru sprijinul acordat”, a spus Flavius Sitaru, președinte al CS Unirea.

Dar iată-i pe aspiranții sub bagheta antrenorului Ștefan Balog, asistat de antrenorul de portari Marius Sitaru, sub coordonarea conducătorului centrului de juniori de la CS Unirea, Cristian Contescu, în staff mai activând maseurul Florian Lascu și Sandu Dumitrașcu, în calitate de reprezentant AJF Timiș: MIHUȚ EMANUEL, RONCOV MARIUS, CIUI BOGDAN, PIȚ CĂTĂLIN, BEARZ BOGDAN, URECHE CIPRIAN, TUCĂ RAFAEL, POSTEUCĂ EMANUEL, PÂRLĂGEANU ALEXANDRU, CÎMPEANU SERGIU, BORA PAUL, MOLDOVAN RAUL, CRĂCIUN CĂLIN, MESAROS ALEXANDRU, TOPCIOV DARIUS, MILICICI DEIAN, JURAVLE DANIEL, IOVANOV MARKO, STOICA COSMIN și SABLIOV THOMAS.

The post Sânnicolau Mare, a 3-a finală pe țară în 4 sezoane. Cea mai fragedă, cu juniori din 2001-2004, Unirea pe locul 2 la Buftea în Campionatul județean U17 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*