Șansă la viață! Lugojeanul Denis Molnar se luptă cu cancerul la doar 28 de ani

Lugojenii cu suflet mare au din nou prilejul să facă o minune pentru un tânăr din municipiu. De această dată cel care are nevoie de ajutorul întregii comunități este Denis Ioan Molnar, în vârstă de doar 28 de ani.

Tânărul lugojean a primit în luna martie o veste cruntă, fiind diagnosticat cu cancer, respectiv seminom (tumoră malignă a testiculului). Denis Molnar a trecut deja printr-o operație, însă tumoarea a generat mai mulți noduli canceroși în diverse zone ale corpului, iar din această cauză medicii au decis că are nevoie de ședințe de chimioterapie severă pe care le va efectua la clinica privată Medisprof Cancer Center din Cluj. Din nefericire, costurile tratamentului sunt foarte mari, acestea ajungând la aproximativ 30.000 de lei pentru o perioadă de patru luni, sumă pe care tânărul lugojean nu o poate aduna într-un timp atât de scurt.

Toți cei care doresc să îi întindă lui Denis o mână de ajutor sunt rugați să facă o donație în oricare dintre conturile deschise la Banca Transilvania, respectiv RO17BTRLRONCRT0032512102, pentru lei și RO64BTRLEURCRT0032512102 pentru euro, deschise pe numele Denis Ioan Molnar. Orice sumă este binevenită și fiecare donație îl ajută pe tânărul lugojean să fie din nou sănătos și să își împlinească visul de a-și întemeia o familiei în viitorul apropiat.

Articolul Șansă la viață! Lugojeanul Denis Molnar se luptă cu cancerul la doar 28 de ani apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*