Șanse egale! Primăria Traian Vuia oferă 135 de tablete electronice elevilor din comună

Școlarii din Traian Vuia au de acum echipamentul necesar pentru participarea la lecțiile online. În urma contractului încheiat anul trecut de către primărie cu una dintre companiile de telefonie mobilă, au fost distribuite zilele trecute tablete electronice pentru toți cei 135 de elevi din ciclul primar și gimnazial din comună.
Tabletele au fost predate Școlii Gimnaziale Traian Vuia, însoțite de un abonament de internet pe o perioadă de doi ani, urmând ca ulterior acestea să fie distribuite de conducerea unității de învățământ fiecărui elev.

”Sper și îmi doresc ca presupusul val III de pandemie să fie cu efecte negative cât mai reduse, însă și în situația unui scenariu rosu, elevii să beneficieze de învățământ online gratuit, indiferent de situația financiară a familiei. Vă doresc spor la învățătura, dragi copii și profesori, multă sănătate, vouă și familiilor voastre!”, transmite Vasile Petruescu, primarul comunei Traian Vuia.

Prin această inițiativă, problema învățământului online a fost rezolvată pentru copiii din comună și, în mod egal, fiecare elev va putea fi parte integrantă a actului educațional.

Articolul Șanse egale! Primăria Traian Vuia oferă 135 de tablete electronice elevilor din comună apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*