Sântana s-a despărțit de jumătate dintre titulari, dar i-a reactivat pe Cl. Popa și Mateiu și-l curtează pe Onețiu

Ca și restul formațiilor din Top 6 al Ligii a IV-a Arad, Unirea Sântana nu a mai primit ocazia să conteste poziția Victoriei Zăbrani, care a devenit campioană odată cu decizia de „înghețare” campionatelor dată de CEX-ul AJF-ului. După cum vă relatam și atunci, Cătălin Puia, reprezentatul formațiilor de Liga 4-a , s-a abținut de la vot, însă nu a influențat deloc rezultatul final.

Așadar, tot ce i-a mai rămas managerului celor de la Unirea Sântana a fost să demareze negocierile cu jucătorii pentru formarea lotului pentru sezonul competițional 2020-2021. Iar acestea nu au mers prea bine, din moment ce jumătate dintre titulari nu au acceptat reînnoirea înțelegerilor. „După cum vă spuneam,am renegociat cu fotbaliștii alte condiții de plată. Am micșorat sumele fixe, adică salariile și am venit în completare cu prime de joc, ca să stimulăm performanța sportivă. Nu toți au fost de acord, așa că, din păcate, trebuie să anunțăm că ne despărțin de Florin Rusu, Migricel Istin, Mădălin Tomuț, Teodor Turcuș, Flavius Băd, în timp ce împrumutul juniorului Adelin Pașca, de la Pâncota, a expirat. Este clar că mai avem nevoie de întăriri și sperăm să le găsim cât mai repede. Deocamdată, am căzut de acord cu Claudiu Popa și Andrei Mateiu să revină la echipă, iar pe Romi Onețiu, fobalist din generația lui Man și Petre, îl așteptăm la reunire. Eu zic că în cele din urmă vom avea o echipă competitivă, chiar și mergând pe această nouă rețetă financiară, ca să spun așa”, ne-a declarat Puia.

Victoria Felnac este echipa cea mai interesată de serviciile a fotbaliștilor mai experimentați care s-au despărțit de Sântana, în timp ce Mădălin Tomuț ar putea fi a doua achiziție importantă a celor de la Beliu, după Alex Manea. Unirea Sântana se va reuni luni, 15 iulie.

0
0

Articolul Sântana s-a despărțit de jumătate dintre titulari, dar i-a reactivat pe Cl. Popa și Mateiu și-l curtează pe Onețiu apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*