Şapte persoane au ajuns la spital, în urma a două accidente rutiere produse la Breaza şi Cornu

Două accidente grave au avut loc ieri, în jurul prânzului, pe DN 1, în zona localităţilor Breaza şi Cornu.
La Breaza, potrivit reprezentanţilor ISU Prahova, au fost implicate două autoturisme în care se aflau şase persoane, trei dintre acestea primind îngrijiri medicale la faţa locului, iar una fiind ulterior transportată la spital.
Conform unui comunicat al IPJ Prahova, „în evenimentul rutier au fost implicate o maşină condusă de o femeie în vârstă de 43 de ani şi o alta la volanul cărei se afla un bărbat de 55 de ani. La spital a fost transportată o femeie de 48 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbat”.
La Cornu, au fost implicate tot două autoturisme, unul dintre acestea răsturnându-se pe plafon!
În legătură cu acest al doilea accident, reprezentanţii poliţiei rutiere prahovene au emis un comunicat de presă în care precizează că au fost implicați doi conducători auto- o femeie de 50 de ani și un bărbat în vârstă de 65 de ani. „În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a şase persoane. Traficul rutier a fost restricționat pe banda nr. 1 a sensului de mers București-Brașov, fiind dirijat alternativ.
Conducătorii auto nu au putut fi testați cu aparatul etilotest la fața locului. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea modului de producere a accidentului”.
La rândul lor, pompierii prahoveni au menţíonat că „toate cele şase persoane, conştiente, dar cu diverse traumatisme, au fost transportate la spital”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*