Sărbătoare printre preșcolari! 100 de amintiri din grădiniță, ilustrate de copii

Grădinițe din întreg județul Timiș vor lua parte în această săptămână la proiectul pilot ”100 de amintiri din grădiniță”.Prețioasele amintiri din copilărie vor fi ilustrate prin lucrările și activitățile micilor preșcolari, spre a fi apreciate atât de către cadrele didactice, cât și de părinți, bunici ori alți membri ai comunității locale. Mai multe grădinițe din Lugoj sunt și ele implicate în proiect.

”Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 5, Grădinița cu Program Normal Nr. 7 și Grădinița cu Program Prelungit Nr. 13, miercuri, 12 mai, începând cu ora 10, vă invită să apreciați crâmpeie din munca lor în cadrul acțiunii din proiectul pilot <<100 de amintiri>>, care se va desfășura în curtea grădiniței. Vă așteptăm să împărtășim amintirile și bucuriile!”, transmite colectivul Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 5 Lugoj.

Ziua celor 100 de amintiri va fi marcată printr-o expoziție a 100 de lucrări realizate cu multă creativitate de către preșcolari și la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2 și structurile arondate (P.P. Nr. 1, P.P. Nr. 7 și P.N. Nr. 6), precum și la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4, cu structurile arondate P.P. Nr. 3 și P.N. Nr. 2), obiectivul principal fiind promovarea unităților de învățământ preșcolar, oferind prilejul celor interesați să descopere oferta educațională a grădinițelor într-un mod inedit.

Evenimentul va avea loc cu respectarea tuturor normelor  în vigoare pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

Articolul Sărbătoare printre preșcolari! 100 de amintiri din grădiniță, ilustrate de copii apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*