Sărbătoarea copiilor! Teatru, muzică, pictură și desen, de 1 iunie, la Lugoj

Ziua Copilului se apropie cu pași repezi, iar pentru a-i sărbători cum se cuvine pe cei mai mici dintre locuitorii orașului, Primăria Municipiului Lugoj pregătește o serie de evenimente.
Copiii și părinții din municipiu, dar și din împrejurimi, sunt invitați să participe la mai multe activități în aer liber, organizate de Primăria Municipiului Lugoj și Biblioteca Municipală împreună cu Asociația Fusion of Arts din Lugoj și Asociația pentru Promovarea Tradițiilor din Timișoara.

Ziua de marți, 1 iunie, va fi una plină de surprize, cu activități în aer liber dedicate copiilor, în mai multe locații din oraș, după cum urmează: la Casa Bredicenilor între orele 10-12, Biblioteca Municipală organizează activități recreative și educative de modelaj, desen și lectură, care se adresează copiilor cu vârsta de până în 10 ani.

În același interval orar, în Parcul George Enescu Asociația Fusion Of Arts pregătește un atelier de improvizație teatrală, un moment artistic cu un personaj din antichitate și o intervenție splash de pictură colectivă, care se adresează copiilor și tinerilor de toate vârstele.

După-amiaza, în Parcul Ștrand între orele 17-20, Asociația pentru Promovarea Tradițiilor organizează o serie de activități cultural-artistice, un program muzical cu soliști de muzică populară, ateliere de pictură și dans, care, de asemenea, se adresează copiilor și tinerilor de toate vârstele.

”Vă așteptăm să ne bucurăm și să învățăm împreună! Mulțumim pentru implicare Poliției Locale Lugoj, Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș și Detașamentul de Pompieri Lugoj. Menționăm faptul că acest eveniment se va desfășura în acord cu toate prevederile legale în contextul pandemiei și programul poate fi modificat în funcție de condițiile meteo”, transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Lugoj.

Anul trecut, toate evenimentele dedicate Zilei Copilului au fost suspendate din cauza contextului pandemic.

Articolul Sărbătoarea copiilor! Teatru, muzică, pictură și desen, de 1 iunie, la Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*