Sărbători online! Concurs de colinde organizat de Primăria Municipiului Lugoj, în spațiu virtual

Se apropie sărbătorile de iarnă! Și, cum în acest sfârșit de an colinda pe la casele oamenilor nu mai este posibilă, Primăria Municipiului Lugoj propune un proiect cu colinde virtuale, dar la fel de frumoase și cântate din inimă, de copiii orașului!
Până pe 12 decembrie, educatorii, învățătorii, profesorii și părinții din Lugoj sunt invitați să își înscrie elevii în proiectul ”Iată, vin colindătorii!”. Înscrierea copiilor în eveniment se face doar de către cadrele didactice sau de către părinți, până cel târziu la data de 12 decembrie 2020. Formularul de înscriere se găsește la adresa https://forms.gle/xmGYEKssCPKv4QMD8.

”Este un proiect care își propune sa păstreze vii tradițiile și obiceiurile locului, și, în același timp, să aducă împreună oamenii comunității noastre, mai ales în aceste vremuri dificile, de pandemie, pe care le traversăm. Pentru că regulile sanitare nu permit colin­da tradițională pe la casele oamenilor, ne-am gândit să o aducem, totuși, în inimile locuitorilor, folosindu-ne de tehnologia care ne-a devenit atât de prietenă în ultimul an. Așadar, în timpul unei ore de școală online care permite realizarea de activități artistice (mu­zică, AVAP, dezvoltare perso­na­lă, dirigenție) invităm dascălii să înregistreze împreună cu elevii o colindă de sărbători. Aceasta va fi oferită în dar comunității ora­șu­lui, prin postarea ei în evenimentul dedicat din pagina de facebook a Primăriei Municipiului Lugoj”, spun reprezentanții Primăriei lugojene.

Daruri, pentru colindători

Primii 500 de copii înscriși să par­ticipe la acest proiect primesc din partea Primăriei un cadou de Crăciun: o cutie frumos perso­na­li­zată plină de cărți, jocuri și surprize dulci.

Cadourile se vor ridica de la sediul Primăriei, după primirea unei confirmări pe adresa de e-mail trecută în formularul de înscriere. Colindele înregistrate vor fi trimise prin mesaj privat pe pagina de Facebook a Primăriei, în perioada 13-20 decembrie 2020.

Împreună cu înregistrarea, părintele sau profesorul va trimite numele copilului/copiilor și școala la care învață. Colindele copiilor vor fi afișate în evenimentul de pe pagina de Facebook a Primăriei Munici­piu­lui Lugoj, în perioada 13-24 decembrie 2020.

Detalii despre proiect și desfășurarea lui le găsiți în descrierea evenimentului, pe pagina https://www.facebook.com/events/823964891506480/.

Articolul Sărbători online! Concurs de colinde organizat de Primăria Municipiului Lugoj, în spațiu virtual apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*