Sărbătorim în suflet! La Lugoj nu vor avea loc manifestări oficiale de Ziua Națională

Carantina impusă municipiului Lugoj face ca în oraș să nu se desfășoare nici un fel de manifestare prin care să fie marcată Ziua Națională a României. Administrația locală a anunțat că nu vor avea loc nici un fel de evenimente, chiar dacă municipalitatea a pregătit orașul de sărbătoare, înlocuind steagurile naționale distruse de  vreme.
Primarul Claudiu Buciu a transmis lugojenilor un mesaj cu ocazia Zilei Naționale:

”La Mulți Ani, Sfântă Românie!  Mai avem mult de înfăptuit până la a atinge idealurile Marii Uniri. Nimic nu e imposibil și orice e realizabil, cât timp vom fi supuși doar nouă înșine, intereselor noastre comune, construirii unei Națiuni care, încă de acum peste 100 de ani, era descrisă ca fiind “întruparea democrației celei mai desăvârșite”! O națiune care “va asigura tuturor indivizilor aflători pe teritoriul său egalitatea condițiunilor de viață, unicul mod al desăvârșirii omenești”! O viziune care ne definește de-alungul vremii atât de sublim, atât de nobil, atât de frumos. O viziune care totodată ne obligă atât de simplu și atât de înălțător”.

Pe de altă parte nici lugojenii nu s-au lăsat mai prejos și în cartierele de blocuri, la geamurile apartamentelor sau la balcoane, au apărut steagurile tricolore. La mulți ani România!

Articolul Sărbătorim în suflet! La Lugoj nu vor avea loc manifestări oficiale de Ziua Națională apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*