Șase fani francezi au confundat Bucureștiul cu Budapesta!

Ignoranța și chiar lipsa de cultură se regăsesc și printre tinerii francezi – Șase fani francezi au confundat Budapesta cu Bucureștiul și au călătorit în capitala României în locul celei maghiare, unde ar fi vrut să ajungă pentru a vedea grupa F Franța-Ungaria, care s-a jucat sâmbătă la Budapesta, relatează astăzi cotidianul românesc Jurnalul Național.

Cei șase și-au dat seama de greșeala lor în aceeași zi, după ce au aterizat și au luat un autobuz spre centru – ei au început să bea bere cu fanii ucraineni, care se pregăteau pentru meciul Ucraina – Austria, de la București. ”Voi veniți de la Kiev”?, i-a întrebat un reporter de la Jurnalul Național, iar aceștia au răspuns că nu, pentru că au venit să vadă meciul Ungaria – Franța, nu Ucraina – Austria, arătând că au bilete pentru Arena Pușkaș, din Budapesta.

Odată ce și-au dat seama de greșeala lor, cei șase francezi au hotărât să rămână la București – în cazul în care Franța va bate și Portugalia, astăzi, și va fi prima în Grupa F, atunci Franța va veni la București, pe 28 iunie, pentru fazele eliminatorii, și atunci va fi mai ușor pentru suporteri să facă rost de bilete.

Cei șase au strălucit în ignoranța lor – pe lângă faptul că au confundat Bucureștiul cu Budapesta, ei n-au cunoscut nici steagurile românești, de la aeroport, nici limba vorbită de oficialii care i-au întâmpinat. Iar când au ajuns în centru, acolo unde se plimbau o mulțime de ucraineni, au crezut că sunt rivali ai Franței, care țin cu Ungaria. Toate aceste greșeli i-au făcut pe cei șase francezi să urmărească meciul Franței cu Ungaria la televizor și să exclame:”Trebuie să aflăm mai multe despre Europa”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*