”Satelitul” Craiovei răstoarnă scorul după pauză, 3-1 (0-1) cu Millenium Giarmata: unice puncte acasă în etapa a 9-a din C4

CS U Craiova SA 2 a fost unica grupare care a obținut puncte acasă în runda a noua din Seria a IV-a în Liga 3, rămânând prin victoria de astăzi de la ora 15 la 8 puncte în urma liderului neînvins ACS Șirineasa.

”Satelitul” grupării de podium în Liga 1 a egalat puțin după pauză reușita din minutul 15 a timișenilor de la CS Millenium, iar gazdele au preluat conducerea după mijlocul părții secunde, desprinzându-se abia în minutul 90: CS U Craiova 2 – Millenium Giarmata 3-1 (0-1: Cătălin Ion 50, Ionuţ Trancă 72, Jovan Markovic 90 – Claudiu Ghighilicea 15).

Echipa a doua a Craiovei era nevoită să se reabiliteze pentru a rămâne cât de cât în plasa liderului după ce ceda cu 2-0 etapa trecută la Petroșani primei clasate ACS Șirineasa și pierdea și cu alte 4 zile înainte, 0-1 acasă cu CNS Cetate Deva, iar oltenii au răsturnat scorul în repriza a II-a, sperând acum la un rezultat cât mai bun și în proxima deplasare la Lipova, pe când fruntașa va juca în Valea Jiului cu cei din Reșița.

Divizionara C din Bănie a revenit așadar pe căi victorioase după 3 prime succese acasă, 2-0 cu Centrul Național de Pregătire, 1-0 cu CS Gloria Lunca Teuz Cermei și 4-1 cu Național Sebiș, pe când Millenium Giarmata a suferit și a patra înfrângere în deplasare, după două apariții consecutive acasă în care n-a pierdut.

Viorel Vişan, delegat al taberei bănățene, a sintetizat: ”Am jucat doar în prima repriză foarte bine, chiar puteam tranşa jocul, mai ales că după ce am marcat primul gol acelaşi Ghighilicea a scăpat de trei ori singur cu portarul, dar ba a tras pe lângă sau a apărat portarul. Iar când nu dai gol, atunci iei. Au dat chiar la prima ocazie mai clară pe care au avut-o, dar aşa este în fotbal… Nu dai, primeşti. În schimb ei au jucat în repriza a doua foarte bine!”

CS Millenium: Miklos – Sporin, Cherecheş, Stupu, Ştefănescu (min. 81, Copoeru), Buzdugan, Domşa, Stoica (min. 80, Rus), Ghighilicea, Grunţă (min. 71, Pricop), Anagor. Antrenor: Răzvan Leucă.

Urmează meciul acasă cu ACS Ghiroda, în etapa a X-a. Rezultatele etapei a noua, clasamentul la zi și programul viitor, pe coloana datelor tehnice. Iată și rezultatele și marcatorii celorlalte meciuri jucate azi în C4:

Şoimii Lipova – ACSO Filiaşi 1-2 (0-1): Vasinc 70 – pen. – Badea 45, Duma 88.

ACS Ghiroda – ACS Şirineasa 1-4 (0-2) – cronică publicată anterior.

CSM Şcolar Reşita – CNS Cetate Deva 1-2 (0-1): Liuba 73 – pen. – Lupu 4, Cristian 85.

The post ”Satelitul” Craiovei răstoarnă scorul după pauză, 3-1 (0-1) cu Millenium Giarmata: unice puncte acasă în etapa a 9-a din C4 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*