Savio deschide scorul dar România risipește avantajul de 2-0 și pierde cu Ucraina, ieșind de la EURO 2018

Naționala de futsal a României a pierdut vineri seară cu începere de la ora 21:45 și cel de-al doilea joc la turneul final al Campionatului European din Slovenia, în fața locului 8 mondial, Ucraina, care a răsturnat scorul de la 0-2 la 3-2, ”tricolorii” fiind astfel eliminați din competiție iar ultimul meci din grupă, între calificatele Ucraina și Portugalia, având doar darul de a stabili câștigătoarea triunghiularului.

Selecționerul Robert Lupu a abordat jocul decisiv pentru pătrunderea în sferturi cu același 5 cu care începea și partida pierdută cu două zile înainte cu 4-1 în fața Portugaliei, împotriva căreia ”tricolorii” ținteau bara de 4 ori, doi dintre titulari fiind sportivi naturalizați, printre care și Savio Valadares, componentul Informaticii Timișoara deschizând scorul: 1-0.

Ignat a dublat avantajul României la Ljubljana dar Korolyshyn a stabilit scorul la pauză, 2-1, în urma unei lovituri libere, fără ca ”tricolorii” să mai conteze la reluare pe aportul lui Savio, accidentat în prima parte.

Cea de-a doua le-a fost nefavorabilă, ucrainienii egalând cu un un șut deviat, după ce ocheau și bara, iar apoi înscriind cu poarta goală reușita răsturnării scorului și a calificării, pe fondul tentativei României de a marca din nou, forțând cu portarul înlocuit cu un jucător de câmp.

În rest, remize până acum în Grupa A, formată din Serbia, gazda Slovenia și Italia, dar și scorul turneului final în Grupa B…

Rezultatele și programul grupelor la EURO 2018…

Grupa A
Slovenia – Serbia 2-2 (30 ianuarie, ora 19:00), Serbia – Italia 1-1 (1 februarie, ora 21:45), Italia – Slovenia (3 februarie, ora 21:45)

Grupa B: Rusia, Polonia, Kazahstan
Rusia – Polonia 1-1 (30 ianuarie, ora 21:45), Polonia – Kazahstan 1-5 (1 februarie, ora 19:00), Kazahstan – Rusia (3 februarie, ora 19:00)

Grupa D: Spania, Azerbaijan, Franța
Spania – Franța 4-4 (31 ianuarie, ora 21:45), Franța – Azerbaijan 3-5 (2 februarie, ora 19:00), Azerbaijan – Spania (4 februarie, ora 21:45).

The post Savio deschide scorul dar România risipește avantajul de 2-0 și pierde cu Ucraina, ieșind de la EURO 2018 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*