Scenariu roșu și pentru filme! Cinematograful ”Bela Lugosi” se închide din nou

Activitățile cu publicul derulate la Cinematograful ”Bela Lugosi” din municipiu au fost sistate, începând de joi, 5 noiembrie, până când legislația o va permite.
Măsura de prevenție vine ca urmare a hotărârilor luate de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, având în vedere contextul epidemiologic existent la nivelul judeţului Timiş.

“Ținând cont de hotărârile CJSU Timiș referitoare la situația epidemiologică și rata de incidență, vă anunțăm că am sistat activitatea cu publicul la Cinematograful “Bela Lugosi”, urmând să o reluăm când legislatia ne va permite”, a transmis Sorin Cârstoiu, directorul Cinematografului ”Bela Lugosi”.

Toate proiecţiile de filme programate sau convenite a fi programate în această perioadă vor fi decalate şi reprogramate în perioada următoare începerii activităţilor cu publicul, astfel încât spectatorii să nu piardă ocazia de a vedea lungmetrajele preferate.

 

Articolul Scenariu roșu și pentru filme! Cinematograful ”Bela Lugosi” se închide din nou apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*