Scenariul pentru desfășurarea cursurilor, schimbat la mai multe școli din Lugoj și împrejurimi

O ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a avut loc joi, 29 octombrie, la solicitarea Inspectoratului Școlar Județean Timiș.

Convocată de prefectul județului, Liliana Oneț, ședința a avut ca obiect adoptarea Hotărârii privind schimbarea scenariului pentru derularea cursurilor în mai multe unități de învățământ din județul Timiș, având în vedere tendința pozitivă a numărului de infectări cu virusul Covid-19.

La Lugoj vor trece din scenariul verde, care presupunea prezența fizică la școală a tuturor elevilor, în scenariul galben, care presupune prezența fizică a câte jumătate de clasă, alternativ, restul studiind online, următoarele unități de învățământ: Școala Gimnazială 2, Școala Gimnazială 3, Școala Gimnazială 4, Școala Gimnazială ”Eftimie Murgu”, Liceul Teoretic ”Harul” și Grădinița cu Program Prelungit ”Ysakiny”.

Tot conform scenariului galben vor funcționa de acum înainte și Școala Gimnazială Balinț și Școala Gimnazială Criciova.

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență se aplică începând cu data de 30 octombrie și a fost luată ținându-se cont de propunerea Inspectoratului Școlar Județean Timiș, având în vedere Hotărârile Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ emise cu avizul Direcției de Sănătate Publică Timiș.

Articolul Scenariul pentru desfășurarea cursurilor, schimbat la mai multe școli din Lugoj și împrejurimi apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*