Scene de teroare la un meci din Dâmboviţa, înainte de Paşte, pe un teren de fotbal aflat chiar lângă biserică

Câţiva dintre locuitorii satului Raciu, din Dâmboviţa, n-au avut spirit împăciutor înainte de Paşte. La meciul programat sâmbăta trecută, chiar pe terenul situat lângă biserică, cu o zi înainte de marea sărbătoare, câţiva spectatori şi-au ieşit din minţi, au pătruns pe teren şi au sărit să-l bată pe arbitrul partidei.

Scenele regretabile de la Raciu s-au petrecut în minutele de prelungiri ale jocului dintre Pomicola Raciu şi Cetatea Târgovişte, partidă în care scorul era unul egal, 1-1, şi conta pentru etapa a 24-a a Ligii a 5-a Dâmboviţa, Seria Nord.

După o decizie a arbitrului târgoviştean Bogdan Duţu de a da simulare în careu la o cădere teatrală a unuia dintre jucătorii Pomicolei, doi localnici prezenţi pe margine, aşa-zişi spectatori, au pătruns pe teren şi l-au lovit pe central. După momente în care fotbalul a trecut în plan secund, Duţu a fluierat finalul partidei, iar Comisia de Disciplină şi Etică a AJF Dâmboviţa va avea de luat decizii dure împotriva echipei din Raciu.

„Din câte s-a văzut, arbitrul a fost lovit de doi spectatori, care au pătruns pe teren în momentul când s-a fluierat simulare la unul dintre componenţii echipei din Raciu. La acea fază, spectatorii din Raciu au cerut penalty, după care, pe teren s-a creat învălmăşeală în jurul arbitrului, iar doi dintre spectorii intraţi pe teren l-au lovit. Nu e normal ce s-a întâmplat. Normele de securitate nu au fost respectate. Totul s-a întâmplat în minutul 90+3 al jocului. Chiar dacă a fost lovit, pentru început, arbitrul a fluierat reluarea meciului, iar apoi a fluierat sfârşitul întâlnirii”, a transmis un om implicat în fotbalul dâmboviţean, prezent la jocul de la Raciu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*