Schimb dur de replici intre Jose Mourinho si Antonio Conte: „Dementa, senilitate! Despre el vorbeste, asa facea el inainte”

Jose Mourinho aproape ca a uitat de discutiile aprinse pe care le-a avut cu Arsene Wenger, iar acum acum si-a gasit un alt „client”. Managerul lui Chelsea, Antonio Conte, a intrat in gura portughezului.

”Daca nu ma comport ca un clovn pe margine, asa cum fac altii, inseamna ca mi-am pierdut pasiunea?”, declara Jose Mourinho in urma cu cateva zile. Evident, raspunsul lui Conte nu s-a lasat asteptat: ”Dementa, senilitate! Cred ca asa se cheama. E ciudat cum poti sa uiti ce faceai sau cum te comportai in trecut, iar acum sa arunci cu astfel de vorbe. Poate ar trebui sa se uite la meciuri din trecut. Despre el vorbeste, asa facea el inainte”.

Ultimul cuvant, cel putin pana in momentul de fata, l-a avut tot portughezul. Dupa declaratia lui Antonio Conte, Jose Mourinho a revenit si l-a „intepat din nou pe managerul italian: „Nu-l condamn pentru cele spuse. Vorbeam de mine ca nu am nevoie sa ma port ca un clovn pentru a-mi demonstra pasiunea, ca imi controlez mai bine emotiile. Ce nu mi s-a intamplat niciodata si nici nu mi se va intampla e sa fiu suspendat pentru blaturi. Eu nu am trucat si nici nu voi truca un meci”.

Portughezul s-a referit la scandalul din fotbalul italian din sezonul 2012-2013, atunci cand Conte era antrenor la Juventus si a fost suspendat patru luni fiindca nu a stopat trucarea a doua partide ale fostei sale echipe, Siena, in 2010. El a scapat de orice acuzatie, insa, in 2016.

Sursa: Telekom Sport

The post Schimb dur de replici intre Jose Mourinho si Antonio Conte: „Dementa, senilitate! Despre el vorbeste, asa facea el inainte” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*