Schimbare crucială pentru mii de șoferi! Examen auto fără polițist: Cu ce l-au înlocuit

Schimbare crucială pentru milioane de șoferi. Examenul auto se va da fără polițist. Autoritățile au adus o modificare fără precedent. S-a decis și cu cine este înlocuit omul legii.

Schimbare de proporții pentru milioane de șoferi. Se întâmplă în India. Examenul auto se dă cu ajutorul inteligenței artificiale. Un oraș din India a pus pe picioare acest proiect. Sute de oameni au dat deja examenul pentru obținerea permisiului auto cu un soft de inteligență artificială în locul unui polițist uman.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Sistemul folosit a fost dezvoltat de către cei de la Microsoft și se bazează pe camerele și senzorii unui smartphone montat pe bord, asemenea unui sistem de navigare.

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Cu ajutorul inteligenței artificiale se urmăresc atât manevrele făcute de candidat, cât și felul în care acesta se comportă în mașină și direcția în care privește. Mai mult, se poate urmări reacția candidatului la anumite semne de circulație.

Miscările înregistrate pot spune dacă cel aflat la volan s-a asigurat înainte de a schimba direcția și dacă a respectat toate regulile și semnele de circulație. Și manevrele de parcare sunt atent studiate, astfel încât Inteligența Artificială poate nota mișcările și timpul în care s-a realizat o parcare și cât de corect a fost făcută.

Autoritățile locale sunt de părere că înlocuirea polițistului în cadrul examenelor auto poate fi benefică inclusiv prin prisma emoțiilor candidatului și intenționează să folosească sisteme asemănătoare și în alte domenii ce țin de transport.

Sursa: capital.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*