Schimbare de manager la Spitalul Municipal ”Dr. Teodor Andrei”! Medicul Ionuț Cocoș îl înlocuiește pe chirurgul Erwin Floroni

Primarul municipiului Lugoj, Claudiu Buciu, a decis schimbări majore la conducerea Spitalului Municipal. Motivația principală a acestora este legată de serviciile oferite pacienților, dar și de o mai bună gestionare a situației actuale.
Decizia edilului șef vine într-un moment în care pandemia CoVid se menține la cote ridicate la Lugoj, cu rată de infectare de peste 7 la mie.

”Astăzi am decis să numesc un nou Manager la Spitalul Municipal Dr. Teodor Andrei din Lugoj. De astăzi, noul Manager Interimar al Spitalului va fi domnul Ionuț Cocoș, Medic Primar în cadrul spitalului nostru. Îi doresc succes. Așteptările mele sunt legate exclusiv de creșterea calității serviciilor oferite pacienților. Îl asigur de tot sprijinul meu, în calitate de primar. Îi rog pe colegii angajați ai spitalului să-i ofere tot sprijinul în activitatea pe care o va desfășura începând de astăzi. Îi mulțumesc fostului manager pentru activitatea depusă până în prezent”, a spus primarul Claudiu Buciu.

Decizia primarului Buciu a fost justificată de faptul că noua administrație a orașului își dorește o gestionare mai bună a situației existente.

”Ne dorim o mai bună gestionare a situației actuale”, a declarat Claudiu Buciu.

Mandatul doctorului Erwin Floroni în fruntea SML, expira oricum la data de 28 noiembrie. Contactat telefonic, fostul manager nu a dorit să comenteze decizia, dar a spus că urează succes noii echipe.

Articolul Schimbare de manager la Spitalul Municipal ”Dr. Teodor Andrei”! Medicul Ionuț Cocoș îl înlocuiește pe chirurgul Erwin Floroni apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*