Schimbări „în acte”

Marian Dima

Pe rolul Tribunalului Ploiești apar ”Modificări acte constitutive” în cadrul clubului Petrolul 52, ultima săptămână fiind una a ședințelor, planurilor, dezbaterilor, între membrii fondatori, sponsori și suporteri!
Certitudinile, după ultima săpătmână, înaintea unei alte perioade care se anunță ”fierbinte”, ar fi următoarele:
1. Ilie Stan și Nicolae Constantin sunt primele două variante oficiale pentru postul de antrenor, post pentru care ”intră în calcul” și alte variante, Cristi Pustai fiind una dintre ele. Primii doi au fost însă ”contactați” deja, pentru negocieri. Stan este pe placul ”membrilor fondatori”, dar nu și al fanilor, Constantin, pe cel al suporterilor! Deci, deja, ”miroase”, un pic, a praf de pușcă…
2. Lista jucătorilor care pleacă începe să prindă contur, Kitanov fiind ultimul ”reziliat”. Rămân ”în aer” Mondragon, Roije și alți ”străini”, bugetul pentru sezonul viitor fiind, clar, mai mic decât cel din acest campionat, care a ”bătut” în 2 milioane de euro, asigurat, în proporție covârșitoare, de către Veolia.
3. Bugetul are în momentul de față, ”garantat”, în urma ultimei ședințe a Adunării Generale a Asociaților, se spune, aproximativ jumătate de milion de euro de la ”principalul sponsor” și încă 250.000 de euro, de la un alt ”prieten al clubului”. Urmează alte întâlniri, care să ”urce” bugetul spre 1 milion de euro! Deocamdată…

Este posibil ca multe feţe din proiectul Petrolul 52 să se schimbe

4. Colaboarea cu Primăria Ploiești, care părea intrată în impas, se pune din nou pe tapet! Mai ales că este nevoie de stadion, mărci, palmares, toate aflate în ”aria de acoperire” a autorității locale! Iar niște bani în plus nu sunt de refuzat, deloc!
5. Achizițiile, oficial, întârzie, dar nume precum Buia (Pandurii Viitorul), Coman (Recea), Ahmatov (Recea), Pârvulescu (Buzău) sunt ”discutate” și unele dintre ele… semnate! Dar, deocamdată, păstrate în sertar. Până atunci, echipa dispută amicale, mâine având programat încă un meci de verificare, la Blejoi, se testează jucători, dar, fără noul antrenor instalat și o strategie clară, totul pare că este doar pentru ”umplerea timpului”. Mai ales că, oricum, era prea lungă vacanța…
6. Actele clubului: este foarte posibilă schimbarea structurii AGA, odată cu transformarea partenerului finanțator în sponsor!
Pe rolul Tribunalului Ploiești au apărut modificări în luna aprilie 2021 și, în luna mai, sunt programate alte ”termene”. Cine va reprezenta și va decide pentru Petrolul, vom vedea! Urmează o nouă săptămână „interesantă”!

Claudiu Tudor – propunere pentru postul de director sportiv!

O altă noutate importantă care ar putea apărea săptămâna aceasta, în organigrama clubului, este aceea a numirii unui director sportiv, unul dintre foștii jucători importanți ai Petrolului, mai ales la începuturile acestui nou proiect, ”Petrolul 52”, Claudiu Tudor, fiind nominalizat pentru a ocupa această funcție.
Tudor, care a debutat la Petrolul pe când avea doar 16 ani, fost internațional de tineret și jucător cu multe prezențe în Liga I, a fost unul dintre ”personajele” alături de care s-a construit acest proiect, decizia oficială a numirii sale urmând să fie anunțată, dacă ambele părți vor ajunge la ”numitorul comun dorit”, săptămâna aceasta!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*