SCM Poli se impune la 10 goluri acasă cu CSU Suceava

SCM Politehnica Timișoara a obținut un succes clar, 34-24 (16-11) în duelul cu CSU Suceava din etapa a 4-a a Ligii Naționale. Portarii echipei oaspete au fost nevoiți să poarte veste verzi pentru a se diferenția de gazdele timișorene, care au evoluat tot în negru complet. A fost un meci controlat încă de la început de Poli, care a condus din minutul doi până la final. Cel mai mare ecart a fost de 11 goluri.

Timișorenii au optat anul acesta pentru un echipament negru, cu scris alb. În partida din etapa a 4-a echipamentul ales de Poli semăna foarte mult cu cel al portarilor oaspeți. S-a recurs la soluția cu veste verzi peste bluze, astfel că numerele portarilor de pe spate nu s-au mai văzut, fiind vizibile doar cele de pe pantaloni. Revenind la meci, după prezentarea echipelor s-a ținut un moment de reculegere în memoria lui Lascăr Pană.

Poli a început partida cu Daskaloski – Cîmpan, Orbovic, Hrimiuc, Fenici, K. Milosevic și Marjanovic. V. Milosevic și Șania intrau pentru apărare. Cîmpan a înscris primul gol în minutul doi, iar Marjanovic făcea 2-0. Daskaloski și-a ajutat echipa cu câteva intervenții reușite în prima treime a reprizei. Scorul devenea 8-3 și oaspeții cereau primul time-out în minutul 12. Atunci Burlacu a avut nevoie de ajutor să iasă din teren, având probleme la picior. CSU Suceava s-a apropiat la 8-5, dar ecartul a crescut și la pauză scorul era 16-11. Jucătorii echipați în negru au reușit să puncteze pe contraatac în multe rânduri.

Oaspeții au marcat primele două goluri ale părții secunde, dar Poli a răspuns cu cinci goluri la rând și s-a distanțat la 21-14. În repriza a doua Milosevic a schimbat extremele, mai întâi Lasica și apoi Neamțu au intrat în joc. Pe faza defensivă și-au făcut apariția Santeiu și Păiuș, iar Șania și V. Milosevic au primit multe minute și în atac. Deși nu s-a pus problema învingătoarei, meciul a fost presărat cu destul de multe eliminări temporare, mai ales în partea secundă. Au fost și proteste din partea antrenorilor în mai multe momente.

În minutul 22 a intrat și Savic, cu aplauze pentru Daskaloski după un meci solid, iar cinci minute mai târziu a fost trimis în teren și Ștefan. În penultimul minut a intrat și Vîlceanu, iar cele două intervenții ale sale au fost răsplătite de publicul nu foarte numeros. Diferența a crescut în partea secundă, cu un maxim de 11 lungimi, 34-23 la intrarea în ultimul minut. Tîrzioru a marcat ultimul gol valabil al partidei. Gazdele au jucat la spectacol ultimul lor atac, cu o aeriană pentru Șania. Golul a fost anulat pentru că interul a călcat în semicerc, iar acesta a protestat inutil, când faza nu conta, primind și o eliminare  de 2 minute. S-a încheiat 34-24 și SCM Poli obține a doua victorie a sezonului. Ambele succese timișorene au venit la sala Constantin Jude.

Filip Marjanovic a fost golgheterul partidei cu 7 reușite. Pentru Poli au mai înscris: Fenici 5 goluri, Șania 4 (2 de la 7 metri), Orbovic 4, K. Milosevic 3, Hrimiuc 3, Cîmpan 3, V. Milosevic 2, Lasica 2 și Ștefan 1 gol. Tîrzioru a marcat cel mai mult pentru CSU Suceava, 6 goluri, urmat de Ciubotariu și Băican cu 4.

Elevii lui Pero Milosevic au obținut maximum de puncte pe propriul teren, dar doar unul pe terenuri străine. Pentru Poli urmează două deplasări consecutive la București unde va întâlni la interval de 4 zile pe CSM și Steaua.

The post SCM Poli se impune la 10 goluri acasă cu CSU Suceava appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*