SCM Politehnica, șase jocuri într-o săptămână în Liga Națională. FRH, curată nebunie

Federația Română de Handbal a atins cote greu tangibile ale ignoranței prin a se supune fără filtrul rațiunii normativelor și protocoalelor trasate de autorități și lumii arenelor fără pic de acoperire și justificare științifico-medicală, igienico-sanitară și din sfera cercetării, acceptând croirea unui program de întreceri rezervat prim-divizionarelor masculine de seniori care n-are nimic de-a face cu sportul competițional de regularitate, ci doar cu alinierea la aberațiile și absurditățile ingineriei sociale implementate de probă și în România prin intermediul executanților din teritoriu ai ocultei satanice mondiale care posedă omenirea. A programa șase etape de campionat într-o săptămână echivalează cu periclitarea integrității fizice a participanților, dar nimic pare-se nu contează când vine vorba de bifarea ”narațiunii oficiale” pseudo-medicale sub pretexte prefabricate. Sporttim va reveni cu noi dovezi concrete și indubitabile în privința complotului manipulării care a dat peste cap și naturalețea firească a vieții sportive, plan aplicat și cu pasivitatea complice și docilă a decidenților din lumea arenelor, mai interesați de implicita validare a unui sistem putred și mincinos decât de bunăstarea ramurilor pe care au onoarea de a le păstori. 

FRH va supune cele 16 prim-divizionare ale Ligii Naționale de handbal masculin la un al doilea exagerat tur de forță fără absolut nici o justificare, reuniune cu 6 runde de campionat care se va desfășura tot la Sfântu Gheorghe, precum primele întâlniri, din Final4 al Cupei României și etapele 1-3 ale noii ediții.

Nebunia se va derula de duminica viitoare până în cealaltă duminică, inclusiv. În perioada 4-11 octombrie se vor juca următoarele șase etape de campionat, după primele trei runde care s-au disputat în urmă cu mai bine de două săptămâni. Iar tribunele sălilor ”teren neutru” vor rămâne goale, căci, în viziunea federalilor, handbalul este pare-se pentru a fi difuzat de televiziune și cât pentru a fi bifată câștigarea pe repede-înainte a punctelor unei ierarhii îndoielnice prin natura programării competiției, însă nu pentru spectatorii iubitori ai jocului cu mingea mică. Acesta nu poate fi numit campionat, ci o simulare în bătaie de joc la adresa ideii de sport, cum o simulare este și așa-zisa ”pandemie”, de fapt un scenariu experimental pe viu de testare a concertării în acțiune a celulelor administrative operative de criză ale statelor și de probare a obedienței populațiilor la draconice dictate care reînvie sub o altă formă tragedii ale istoriei.

FRH ar trebui să-și limpezească judecata și să conștientizeze că este în activitate pentru a servi interesele sportului cu mingea mică, și nu pentru a se ploconi ”echer” oricăror absurde emanații trasate fără pic de justificare ”de sus”. Adevărul va ieși în timp la iveală iar judecata istoriei va fi cât se poate de aspră pe seama conformiștilor convenționali capabili de a lua decizii insultând inteligența celor cât de cât bine informați. 

Meciurile sunt programate ”legat” două câte două, despărțite de o zi de pauză, iar handbaliștii alb-violeți vor putea fi urmăriți la televizor în cele mai dificile confruntări din această perioadă, adică jocurile cu CSM București din 8 octombrie, respectiv cu Dobrogea Sud Constanța din 10 octombrie. Cei de pe Litoral au remizat 27-27 acasă marțea trecută cu Sporting CP Lisabona în turul fazei secunde de calificare din EHF European League, palier secund valoric al handbalului inter-cluburi continental, manșa a II-a fiind programată marți în Portugalia.

Iată, mai jos, programul complet al timișorenilor, care în primele 3 etape au pierdut de două ori, după ce pierdeau și semifinala turneului patrulater al Cupei României:

4 octombrie, ora 13,45: CSM Bacău – SCM Politehnica Timișoara, o reeditare a finalei mici din Final4, câștigată de ”violeți” în Covasna.

5 octombrie, ora 11,00: SCM POLITEHNICA – Magnum Botoșani (nou-promovată).

7 octombrie, ora 13,45: CSM Reșița – SCM POLITEHNICA

8 octombrie, ora 16,30: SCM POLITEHNICA – CSM București (TVR 2)

10 octombrie, ora 11,00: HC Dobrogea Sud Constanța – SCM POLITEHNICA (TVR 2)

11 octombrie, ora 16,00: SCM POLITEHNICA – Dunărea Călărași.

Primul și ultimul meci din acest turneu vor fi în sala ”Kati Szabo”, iar celelalte patru întâlniri în Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe.

Ultimele rezultate din Liga Națională masculină – din etapa a III-a, precum și programul de duminică, pe coloana dreaptă, a clasamentelor.

The post SCM Politehnica, șase jocuri într-o săptămână în Liga Națională. FRH, curată nebunie appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*