SCM Timișoara se desprinde de a cincea clasată, CSU Reșița tranșează la scor duelul bănățean cu CSU UV Timișoara

SCM Timișoara a câștigat miercuri după-amiază pentru a treia oară la rând în returul Diviziei A – Seria B de handbal feminin, secund clasata de pe malurile Begăi desprinzându-se după pauză de vizitatoarele de pe locul 5 în ierarhia întrecerii vestice, FC Argeș. Tot în cadrul rundei intermediare, etapa a XX-a din campionatul în curs respectiv a șaptea din 2018, la mijlocul returului, CSU Reșița s-a detașat mult mai clar tot pe teren propriu de colegele ”universitare” bănățene de la CSU Universitatea de Vest Timișoara.

SCM Timișoara a învins din nou acasă, de această dată în fața piteștencelor de la FC Argeș, cu 29-25 la pauză 17-16, consolidându-și astfel poziția a doua în Seria B, cu 6 etape înaintea încheierii returului, program în care elevele lui Lucian Ghiulai vor mai juca începând de sâmbătă de la ora 13 la Oradea, cu CSU, a patra clasată, iar în continuare pe teren propriu cu junioarele de la Olimpic Târgu Mureș, la finele acestei luni, în aprilie la Arad cu Crișul Chișineu-Criș și acasă cu Dacia Mioveni, iar în mai pe teren propriu cu codașele din Odorheiu Secuiesc și la Reșița.

FC Argeș, învingătoare cu scoruri identice pe reprize, 10-13, în precedenta deplasare la Arad, a suferit astfel al doilea eșec pe fâșia vestică din returul Diviziei A, în urma celui de la Oradea.

Una dintre cele 3 victorii ale intermediarei la peste zece goluri diferență s-a înregistrat tot miercuri după-amiază la Reșița, unde gazda CSU s-a impus în fața ”universitarelor” galben-albastre de pe Bega și în retur, de astă dată mai categoric, cu 33-20 la pauză 20-9, într-un duel din a doua jumătate a ierarhiei. Timișorencele de la CSU UV vor sta în etapa din weekend, dat fiind retragerile din competiție, după care vor juca tot în deplasare, la Național Râmnicu Vâlcea, următoarea apariție acasă fiind programată în intermediara din 4 aprilie, cu liderul neînvins și ca și campion al seriei Minaur Baia Mare.

Rezultatele etapei, programul viitor și ierarhia actualizată, pe coloana datelor tehnice.

The post SCM Timișoara se desprinde de a cincea clasată, CSU Reșița tranșează la scor duelul bănățean cu CSU UV Timișoara appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*