SCM Timișoara triumfă și pe Crișul Repede

Secund divizionara de pe locul 2 al seriei vestice SCM Timișoara a completat cu o victorie în deplasare o fructuoasă perioadă de 7 zile în care s-a impus de nu mai puțin de trei ori, astăzi de la ora 13 triumfând în sala Universității din Oradea în dauna formației locale CSU, care a alunecat astfel de pe poziția a patra.

Cu doar 4 partide în programul zilei în Divizia A – Seria B, sâmbăta a fost strict a formațiilor oaspete, printre care și secund clasata SCM Timișoara, câștigătoare cu 30-34 la Oradea, unde deținea un avantaj și mai mare la pauză, 12-17.

Elevele lui Lucian Ghiulai și-au mărit astfel numărul succeselor în deplasare de la lansarea în Divizia A, primul fiind înregistrat în etapa inaugurală la Târgu Secuiesc iar ulterior și la Pitești, Târgu Mureș, contra junioarelor de la Olimpic, Mioveni și Odorheiu Secuiesc, toate în sezonul de toamnă, iar în 2018 la Râmnicu Vâlcea și sâmbăta trecută la concitadina CSU UV Timișoara. Iar secund clasatei i-au mai rămas doar două ieșiri mai scurte în program, în județe vecine, la Arad cu ACS Crișul Chișineu-Criș și în runda finală a returului la Reșița, pe când acasă vor mai juca în compania junioarelor târg-mureșene, cu Dacia Mioveni și cu codașa fără punct din Odorheiu Secuiesc.

Rezultatele zilei în etapa a 21-a din Divizia A – Seria B, programul viitor și ierarhia actualizată, pe coloana datelor tehnice. CSU UV Timișoara și liderul neînvins CS Minaur au stat în cursul acestei runde.

 

The post SCM Timișoara triumfă și pe Crișul Repede appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*