Scorul campionatului la Mihai Viteazu. La primul meci cu sigla nouă, Arieșul a marcat 12 goluri în poarta Viitorului Mihai Georgescu

Arieșul Mihai Viteazu a făcut un antrenament cu public duminică dimineața, câștigând cu 12-0 meciul cu Viitorul Mihai Georgescu.

Partida a contat pentru etapa a opta a campionatului și va intra în istoria acestui sezon prin cea mai mare diferență de scor înregistrată până acum.

Oaspeții, care s-au prezentat din nou cu o echipă ”încropită” de juniori , au rezistat doar nouă minute fără să primească gol, Pintilescu fiind cel care a deschis ”pofta” colegilor săi. La pauză scorul a fost 5-0, nici repriza secundă nefiind mai săracă din acest punct de vedere, ba dimpotrivă.

Arieșul a mai înscris de șapte ori, Radu Danciu având, la final, cele mai multe goluri marcate, acesta reușind un hattrick. Pintilescu a marcat de două ori, iar Cîțcăuan, Cătălin Crișan, Botaș, Boboia, Varga, Ignat și Popescu au stabilit scorul final, 12-0.

Arieșul a ajuns la 33 de goluri înscrise în opt etape, în timp ce Viitorul Mihai Georgescu rămâne pe ultimul loc în clasament, cu un golaveraj de minus 55.

Arieșul Mihai Viteazu

Au mai intrat: Moldovan H., Rîșteiu, Varga, Popescu, German. Antrenor: Lucian Roșu

Viitorul Mihai Georgescu

A mai intrat: Tasnady. Antrenor: Stelian Lujerdean

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*