Se apropie… vacanţa. Pregătiri pentru Cupa „Moş Crăciun”!

Marian Dima

Anul fotbalistic 2017 se apropie cu paşi repezi de final, în competiţiile judeţene rămânând de disputat doar trei runde, în timp ce în eşalonul trei, unde activează Petrolul, săptămâna viitoare se intră, deja, în vacanţă!
Ca de fiecare dată, după „Revoluţie” a devenit o tradiţie ca ultima competiție fotbalistică aferentă unui an calendaristic să fie Cupa Moş Crăciun. Întrecerea este destinată copiilor, unde, de-a lungul zecilor de ediţii organizate de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova, tinerii jucători au îmbinat pasiunea pentru acest sport şi visul de a deveni „fotbalist”, cu spiritul Sărbătorilor de Iarnă.
Anul acesta, cea mai îndrăgită competiție de fotbal juvenil a ajuns la ediția a XXV-a – întrecerea fiind rezervată copiilor născuți în/după 1 ianuarie 2005, iar echipele care doresc să se înscrie o pot face până joi, 30 noiembrie, ora 12.00. Ședința cu delegații este programată miercuri, 6 decembrie, ora 11.00, la sediul AJF Prahova, zi în care se va stabili programul competițional pe toată durata întrecerii, fiind posibilă şi apariţia unei „secţiuni” a concursului destinat jucătorilor de maximum 10 ani. Tot atunci urmează să se stabilească şi sălile unde se va desfăşura întrecerea (cel mai probabil, turneele preliminare vor fi găzduite de săli din judeţ – Blejoi, Băicoi, Brazi, pentru ca finalele să se dispute la Sala „Olimpia”, din Ploieşti).
Ca de fiecare dată, AJF Prahova speră şi în sprijinul autorităţilor, al partenerilor tradiţionali ai acestei întreceri devenită „brand judeţean” pentru fotbalul nostru.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*