Se caută director! Postul de manager al Spitalului Municipal din Lugoj, scos la concurs

Postul de manager al Spitalului Municipal ”Dr. Teodor Andrei” din Lugoj va fi scos la concurs. Acesta va fi organizat de Consiliul de Administrație al instituției și va avea loc în două etape.

Prima etapă este cea de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs. Etapa are caracter eliminatoriu și va avea loc în 29 aprilie.
A doua etapă este susținerea publică și evaluarea proiectului de management, care va avea loc la 12 mai, începând cu ora 10. Susținerea va avea loc în ordinea alfabetică a candidaților, cu posibilitatea de a face o prezentare electronică în format PDF sau Power Point. Ca și la concursul precedent, este permisă participarea reprezentanților mass media și a publicului, în limita locurilor disponibile, impuse de condițiile noului context epidemiologic.
Ambele etape se desfășoară la sediul Spitalului Municipal din Lugoj. Candidații pot solicita deja documentația, iar termenul limită de înscriere este 28 aprilie 2021, ora 14. La acea dată vom avea lista completă a competitorilor. Eventualele contestații de după concurs se pot pune până în 14 mai, la ora 14, iar răspunsul la acestea se va da până în 17 mai, ora 14.

În prezent, director interimar al spitalului este dr. Ionuț Lucian Cocoș. El i-a succedat doctorului Erwin Floroni și a mai ocupat această funcție și în trecut. Președinta Consiliului de Administrație de la spital este Anca Micșa Oprea, cea care ocupă și funcția de City Manager al urbei.

Articolul Se caută director! Postul de manager al Spitalului Municipal din Lugoj, scos la concurs apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*