Se caută întăriri pentru atac

Mijlocaşul spaniol Noe Acosta Rivera, jucător în vărstă de 34 de ani, este ultimul venit în “tabăra lupilor”. Deocamdată, în probe, Petrolul căutând variante pentru întărirea compartimentului ofensiv, unde şi în funcţie de verdictul dat de antrenorul Leo Grozavu pentru Acosta se vor mai căuta soluţii.
Acosta are experienţa bogată a primului eşalon din Grecia, acolo unde şi-a petrecut ultimele şapte sezoane, adunând 175 de partide şi 13 goluri marcate pentru Olympiakos Volos, Aris Salonic, Levadiakos, PAS Giannina şi PAS Lamia – ultimul club unde a fost legitimat.
În stagiunea 2017-2018, jucătorul iberic a bifat 26 de prezenţe în Super League, prima divizie elenă, dintre care 20 ca titular, şi interesant de remarcat ar fi faptul că nu se află la prima aventură în România, între ianuarie 2010 şi ianuarie 2011 el jucând pentru „U” Cluj, atât în eşalonul secund, cât şi în Liga I.
Noe Acosta a efectuat deja controlul medical, iar dacă totul va decurge normal, atunci zilele următoare va semna un angajament cu FC Petrolul Ploieşti.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*