Se caută rentabilitatea economică! Apă – Canal și Transport Local, noile societăți ale Consiliului Local Lugoj

Consiliul Local al municipiului Lugoj va avea două noi societăți comerciale, care se vor ocupa de transportul public și de rețeaua de apă canal.
Prima societate înființată de consilierii locali este “Apă – Canal Lugoj” S.R.L., aceasta urmând să preia gestionarea serviciilor de apă și canal pentru municipiu.

Administratorul societății a fost desemnat Adrian Ciulonescu, pentru o pe­rioadă limitată de trei luni de zile. Acesta va avea drept de semnătură pentru cheltuieli limitate de până la 5.000 de lei, iar tot ce depășește această valoare va fi contrasemnat de un reprezentant al primarului.

O a doua societate înființată de Consiliul Local este “Transport Local Lugoj” S.R.L., care se va ocupa de serviciul de transport în comun în municipiu. Primăria Lugoj se pregătește să achiziționeze între 12 și 15 autobuze second-hand, care vor efectua serviciul de transport public.

Administratorul noii societăți este Alin Năfărean, care nu va putea angaja cheltuieli mai mari de 5.000 de lei, fără să aibă o contrasemnătură din partea reprezentantului primarului.

Articolul Se caută rentabilitatea economică! Apă – Canal și Transport Local, noile societăți ale Consiliului Local Lugoj apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*