Se completează echipa! Primarul Buciu și-a anunțat pe cei doi consilieri personali: Emilia Grosu și Roxana Alexa

Primarul Claudiu Buciu începe să-și definitiveze echipa cu care va lucra în următorii patru ani la dezvoltarea orașului, pe lângă viceprimar și City Manager.
Cele două noi posturi de consilieri personali vor fi ocupate de două femei, Emilia Grosu și Roxana Alexa.

În opinia primarului, Emilia Grosu va fi un câștig pentru administrația Lugojului:

”Emilia Grosu a lucrat pentru o casă de avocatură din SUA, pentru unul din cele mai mari grupuri logistice din Europa – o societate olandeză, dar și pentru o societate franceza care acordă asistență IT clienților săi. Toate acestea și pentru ca Emilia vorbește perfect franceza și engleza, fiind absolventă a Facultății de Limbi Moderne Aplicate (Franceza-Engleza) din cadrul Universității Ovidius din Constanta. Pentru o scurtă perioadă, Emilia a fost și redactor al Radio Romania Actualități”.

Al doilea consilier personal este Roxana Alexa. Despre noul consilier, primarul Claudiu Buciu spune:

”Roxana Alexa este absolventă a Facultății de Arte Vizuale și, pe de altă parte, de Restaurare de Monumente, are o licență și la Zagreb, în restaurarea de bijuterii antice. Este arbitru internațional de ciclism. De fapt, așa am cunoscut-o, prin intermediul prietenilor mei cicliști din Lugoj. Organizează concursuri internaționale de ciclism (n.r. – Cupa Max Ausnit) și colaborează cu comisia europeană în urmărirea unor proiecte cu finanțare europeană pe care le desfășoară în România. Unul din proiectele supervizate de dânsa a fost chiar la Lugoj, e vorba despre proiectul parcării de pe șoseaua de centură a municipiului”.

Articolul Se completează echipa! Primarul Buciu și-a anunțat pe cei doi consilieri personali: Emilia Grosu și Roxana Alexa apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*