Se dau bonuri de masa pentru pensionari: 4,5 milioane de oameni vor primi ajutorul

Veste buna pentru pensionari: ar putea primi bonuri de masa in curand.

Un nou proiect de lege aflat in dezbatere in Camera Deputatilor prevede acordarea de bonuri de masa pentru aproximativ 4.5 milioane de pensionari.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

„Astfel, in cazul in care biletele de valoare nu au fost folosite in cursul anului, de catre pensionarii din sistemul asigurarilor sociale de stat, din sistemul de pensii si asigurari sociale de stat pentru agricultori, precum si de catre pensionarii din celelalte sisteme proprii de asigurari sociale, acestea pot fi compensate in bonuri de masa”, se arata in expunerea de motive a initiativei legislative.

START OFERTE ANTALYA 2020-PLECARE CU AVIONUL DIN BAIA MARE

Bonurile de masa ar urma sa fie acordate unui numar total de 4.537.000 de pensionari aflati in evidentele Casei Nationale de Pensii Publice.

„De acestea vor beneficia aproximativ 4.537.000 de pensionari, aflati in evidenta Casei Nationale de Pensii Publice, precum si cei aflati in evidenta Caselor Sectoriale de Pensii”, au transmis initiatorii actului normativ.

O lege similara a mai fost dezbatuta in Senat in primavara acestui an si a fost respinsa. Insa de aceasta data initiativa legislativa a ajuns la Camera Deputatilor, care este for decizional.

Sursa: kanald.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*