Se fac angajări la Poliția Locală Baia Mare. Vezi condițiile de participare  și numărul de locuri!

Se fac angajări la Poliția Locală Baia Mare. Vezi condițiile de participare  și numărul de locuri!

 Primăria Municipiul Baia Mare organizează concurs de recrutare în vederea ocupării unor funcții publice de execuție vacante din cadrul Biroului Ordine Publică, Direcția Poliția Locală

Compartiment Zona 1: 

 • 1 post polițist local clasa I debutant 
  Condiții specifice de participare la concurs: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă

Compartiment Zona 2:

 • 1 post polițist local clasa III debutant
  Condiții specifice de participare la concurs: studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat.
 • 1 post polițist local clasa III asistent
  Condiții specifice de participare la concurs: studii liceale, respectiv studii medii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat, minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor.

Compartiment Zona 3: 

 • 1 post polițist local clasa I asistent
  Condiții specifice de participare la concurs: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor.

De asemenea, candidaţii trebuie să deţină permis de conducere auto categoria B.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale necesare ocupării unor funcţii publice, prevăzute în art. 465 alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ.

Concursul va consta în două probe, respectiv, probă scrisă şi interviu. Proba scrisă va avea loc în data de 24.09.2019, ora 10,00, la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, strada Gheorghe Şincai, nr. 37.

Dosarele se depun la sediul Primăriei Municipiului Baia Mare, în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului atât pe site-ul instituției cât și pe site-ul Agenției Naționale A Funcționarilor Publici, precum și în presă, respectiv până la data de 16.09.2019 inclusiv.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Coman Ioana, inspector principal la Serviciul Resurse Umane, telefon 0262/211001 int. 195, e-mail ioana.coman@baiamare.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*