Se face licitaţie!

Consilierii locali ploieşteni au votat scoaterea la licitaţie a mărcilor “Petrolul”, şase la număr, pe care Primăria le deţine!
Deşi s-a vorbit despre o posibilă asociere şi s-au făcut mai multe “schimburi de scrisori de intenţie”, totul părând mai degrabă un … joc de şah, decât o intenţie serioasă de asociere, până la urmă, cu17 voturi pentru şi două abţineri, aleşii locali au votat scoaterea la licitaţie.
Prețul de pornire la licitația pentru atribuirea licenței asupra celor 6 mărci (FC PETROLUL PLOIEȘTI, FC PETROLUL PLOIEȘTI 1924, FOTBAL CLUB PETROLUL, PETROLUL PLOIEȘTI, PETROLUL 52 și PETROLUL 95) va fi de 100.913 lei/an. Durata contractelor de licență exclusivă asupra mărcilor va fi de doi ani de la încheierea acestora, dar, fiecare dintre părţi are şi alte clauye privind încetarea contractului, inclusive o… “notificare cu 30 de zile înainte”, ceea ce înseamnă că lucrurile se pot schimba, în teorie, de la o lună la alta!
Dacă divizionara secundă Petrolul 52, care a deţinut mărcile, tot după o licitaţie, în ultimii ani ,se va prezenta la această nouă licitaţie, când se va desfăşura ea, efectiv şi ce va urma pe”relaţia” Primărie – Club, rămâne de văzut…

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*