Se închide Bazarul! Edilii locali oferă comercianților spațiile de lângă dig

Reprezentanții administrației locale lugojene au avut în dimineața acestei zile, 27 ianuarie, o întâlnire cu majoritatea comercianților din Bazar, pentru a găsi o soluție în privința obligativității părăsirii actualului spațiu.

Acesta este impropriu și în momentul de față, oamenii, 25 la număr, își desfășoară activitatea în frig, fără boxe sau altfel de dotări care să le facă treaba mai ușoară. Însă, motivul pentru care trebuie să părăsească locul are la bază faptul că Bazarul nu are autorizație de funcționare din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, pentru că nu îndeplinește toate condițiile de siguranță.

Astfel, s-a găsit o soluție: spațiile neînchiriate din spatele Bazarului, de lângă dig.

”Bazarul nu mai putem să-l închiriem, pentru că nu are toate avizele în regulă, însă avem nouă spații, chiar lângă el, care sunt mult mai în regulă din toate punctele de vedere. Fiecare are câte 24 de metri pătrați. Comercianții mai sunt vreo 25 la număr, așa că pot intra câte doi în fiecare încăpere. Le-ar reveni 12 metri pătrați la fiecare, în condițiile în care în Bazar au închiriat fiecare doar un metru. Spațiile vor fi scoase în scurt timp la licitație”, ne-a declarat Bogdan Blidariu, viceprimarul Lugojului.

Conform unei hotărâri ce consiliu, licitația pentru închiriere va porni de la 12 lei/mp/lună.

Articolul Se închide Bazarul! Edilii locali oferă comercianților spațiile de lângă dig apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*