Se îngroaşă gluma – CS Câmpina depunctată!

Marian Dima

Litigiul dintre HM Junior Câmpina şi CS Câmpina a adus, pentru prima oară în istoria “modernă” a fotbalului prahovean, depunctarea unei echipe pentru nerespectarea deciziilor luate de către comisiile Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova şi Federaţia Român de Fotbal.
În şedinţa de săptămâna trecută a Comisiei de Disciplină, s-a decis sancţionarea clubului CS Câmpina cu interzicerea dreptului de a transfera şi legitima jucători în calitate de club cesionar şi scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 2 puncte! Mai precis, CS Câmpina, lider în întrecerea judeţeană a juniorilor A – cu 34 de puncte, are, acum, doar 32, cu 4 mai mult (încă) faţă de a doua clasată – Unirea Urlaţi, fiind în pericol de a pierde această poziţie de lider.
În plus, Comisia a acordat termen în data de 02.05.2018, ora 13:00, dată la care clubul susţinut de municipalitatea câmpineană să prezinte dovada plăţii faţă de ACS HM Junior a sumei de peste 24.251 lei (reprezentând grila de formare pentru juniorii luaţi de la HM, pentru care s-au încheiat contracte, de către clubul CS Câmpina).

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*