Se întoarce Alex Ioniță la Rapid după despărțirea de UTA? „Ni-l dorim, dar acum trebuie să-și dorească și jucătorul să vină”

Alexandru Ioniță I este cel mai nou nume aflat în vizorul echipei Rapid, pentru un transfer în această iarnă. Atacantul de 31 de ani s-a despărțit recent de UTA, motiv pentru care a intrat în atenția clubului giuleștean.

Victor Angelescu, finanțatorul majoritar al Rapidului, a recunoscut interesul pentru Ioniță și că este un fotbalist tentant, care este pe placul său, al celorlalți oameni din conducere, dar și al celor din staff. Omul de afaceri a lăsat de înțeles că acum totul depinde de Alexandru Ioniță, dacă vrea să se întoarcă la Rapid. „Mai mulți jucători vor rămâne liberi în această iarnă și vom face o analiză. Ioniță este un jucător pe care ni-l dorim, ținând cont și de trecutul său. Noi îl vrem, dar acum trebuie să-și dorească și jucătorul să vină. Ioniță este un atacant bun, de Liga 1, care a demonstrat ce poate la UTA. Noi ni-l dorim, dar rămâne de văzut ce se va întâmpla”, a spus Victor Angelescu pentru Digi Sport.

Alexandru Ioniță a fost crescut chiar de Rapid, evoluând pentru prima echipă a giuleștenilor în mai multe perioade. Vârful ce  a adus clubului și o sumă importantă de bani în 2010, când a fost vândut la FC Koln (Germania), pentru 2.5 milioane de euro. Ioniță I a venit la UTA în luna august a anului trecut și a pus umărul la promovarea UTA-ei în Liga 1 cu 6 goluri și 6 pase decisive. A mai reușit două goluri și tot atâtea „asisturi” în Cupa României, totalul meciurilor disputate în tricoul „roș-alb” fiind 37.

De-a lungul carierei, vârful de 31 de ani a mai evoluat pentru Rocar București, FC Voluntari, ASA Târgu Mureș, Farul Constanța, Sportul Snagov, AEL Limassol și Aris Limassol (ambele din Cipru).

Pe lângă Alexandru Ioniță, în atenția clubului se mai află, după cum au declarat oamenii din club, frații Herea, Ovidiu (35 de ani) și Claudiu (30 de ani), amândoi sub contract cu Metaloglobus, dar și Alexandru Ioniță II (26 de ani), în acest moment la Astra.

Momentan, Rapidul mai contează pe alți trei foști jucători ai „Bătrânei Doamne”, Amir Jorza, Cătălin Hlistei și Radu Crișan.

0
0

Articolul Se întoarce Alex Ioniță la Rapid după despărțirea de UTA? „Ni-l dorim, dar acum trebuie să-și dorească și jucătorul să vină” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*