Se întoarce Ronaldo la Manchester United?

În ultima vreme, se vorbește tot mai intens despre plecarea lui CR7 de la Juventus, mai ales că echipa italiană n-a obținut rezultatele pe care și le-a dorit, mai ales în Champions league. Și fum fără foc nu există, parcă așa spune românul, însă nu se cunoaște, până acum, destinația portughezului – îl vrea și Neymar la Paris, Zidane își face planuri cu el, la Real Madrid, iar mai nou, după informațiile cotidianului englez The Sun, a apărut pe turnantă și managerul lui Manchester Uniter, Ole Gunnar Solskjaer, echipă care a mai beneficiat de serviciile lui Ronaldo, în perioada 2003 – 2009.

Se spune că Ole vrea să consolideze linia de atac, pentru a mai reduce din decalajul de calitate față de rivala City. De altfel, Solskjaer crede că sunt toate șansele ca Ronaldo să vină la United, după ce a fost lăsat în afara lotului, în ultima rundă, de către oficialii lui Juventus. Și zvonurile merg și mai departe, și spun că Gunnar ar fi în contact direct cu Ronaldo, ceea ce ar însemna că ”englezul” va ști imediat când și în ce condiții va părăsi Ronaldo campionatul italian. O revenire a lui Ronaldo pe Old Trafford ar fi senzația verii, pe piața transferurilor!
Sigur, CR7 mai are un an de contract cu Juventus, însă se pare că ambele părți vor să ”divorțeze”, deci ar fi o despărțire pe cale amiabilă.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*