Se redeschid şcolile!

Școlile din România se redeschid din 8 februarie, odată cu semestrul al doilea, în funcție de rata de infectare din fiecare localitate, este decizia luată în ședința de la Cotroceni organizată aseară, au declarat pentru HotNews.ro surse oficiale.
Conform surselor citate, decizia a fost luată prin consens. Decizia de redeschidere a școlilor va fi reglementată printr-un ordin comun al miniștrilor Educației și Sănătății, odată cu stabilirea mai multor norme sanitare, în contextul pandemiei de COVID-19.
La ședința cu președintele Klaus Iohannis de la Cotroceni au participat premierul Florin Cîțu, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, și directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, dr. Adriana Pistol.
Klaus Iohannis a anunțat încă de la jumătatea lunii ianuarie că majoritatea școlilor vor fi redeschise din 8 februarie, în funcție de rata de infectare din fiecare localitate, iar decizia finală va fi luată în 2 februarie, respectiv ieri.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*