SE STRICĂ VREMEA DIN NOU! VIJELII, FURTUNI ȘI GRINDINĂ ÎN TOATĂ ROMÂNIA.

În intervalul 19 mai, ora 11 – 21 mai, ora 22, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, ce se vor manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15…25 l/mp și pe arii restrânse 35…40 l/mp.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Interval de valabilitate cod galben de ploi: 19 mai, ora 16 – 20 mai, ora 06

În intervalul menționat, în Banat, Crișana, vestul și sud-vestul Transilvaniei și local Oltenia, vor fi perioade în care se vor semnala averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 50…60 l/mp.

Super ofertaULTRA LAST MINUTE TUNISIA!!!

Interval de valabilitate cod galben de ploi: 20 mai, ora 12 – 21 mai, ora 06

În cea mai mare parte a Transilvaniei, Maramureș, nordul și vestul Moldovei, Oltenia și nordul și nord-vestul Munteniei, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

Sursa: cancan.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*