Se uită „Mister” în curtea lui Poli pentru întărirea lotului? „Un fundaș central și un vârf îmi dau răspuns zilele acestea”

E clar că UTA nu-și poate permite să rămână cu lotul avut acum la dispoziție, iar Ionuț Popa recunoaște că a demarat discuții cu alți fotbaliști și impresari, după ce o parte a negocierilor au eșuat deja. „Nu vreau să mă ambalez, se poartă deja discuții cu jucători din străinătate și din țară. Doi dintre ei, un fundaș central și un vârf, mi-au spus că-mi dau un răspuns zilele acestea”, a explicat antrenorul arădean.

După „dictatul” Valeriu Răchită la ACS Poli, privind reducerea unor salarii, nu e exclus ca jucătorii despre care vorbește „Mister” să fie chiar din curtea timișorenilor. Cu atât mai mult cu Popa a colaborat cu succes cu fotbaliști ca Melinte sau Drăghici în Liga 1. De altfel, primul dintre ei a și fost pus pe linie moartă de conducerea ACS-ului fiindcă nu a acceptat mai puțini bani, însă nu e exclus ca și Tavi Drăghici să nu-și dorească să mai rămână în curtea „lanternei roșii” a eșalonului secund. „Nu vreau să vorbesc despre acest lucru, sunt mai mulți jucători de la Timișoara care au primit o hârtie prin care sunt puși să accepte reducerea salariilor. Eu mai știu și de Bocșan sau Smaranda, dar nu are sens să ne ambalăm. Nu-mi place să merg pe discuții și vorbe, de abia după ce semnăm cu jucătorii în cauză putem spune că sunt cu adevărat ai noștri”, a mai precizat antrenorul „roș-albilor”.

Totodată, Popa pare să fi renunțat la ideea aducerii a unor jucători sârbi și asta pentru că: „Din câte am înțeles, fiind extracomunitari vor fi probleme cu plata salariilor din bani publici”. Nemanja Vidic și Milan Janjic au fost mijlocașii identificați în eșalonul doi al Serbiei, dar ei nu vor mai ajunge în „alb-roșu”.

1
2

Articolul Se uită „Mister” în curtea lui Poli pentru întărirea lotului? „Un fundaș central și un vârf îmi dau răspuns zilele acestea” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*